Dvokrevetne sobe

DSC 1577"Vila Bogdanović" raspolaže sa tri potpuno opremljene dvokrevetne sobe sa centralnim grejanjem. Svaka soba ima svoje kupatilo i zaseban ulaz iz hodnika. Sve sobe su opremljene TV prijemnikom sa satelitskom televizijom. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja dimenzija 190x80 koji se izvlaći kao fioka iz kreveta.

Nastavi sa čitanjem

Lux apartman

DSC 1565Lux apartman je ukupne površine 80 m2, sastoji se iz dve komforne dvokrevetne sobe sa bračnim krevetima, hodnika, kupatila i velikog dnevnog boravka sa trpezarijoim i kuhinjom. Pogodan je za boravak jedne četvoročlane ili šestočlane porodice. Lux apartman poseduje TV prijemnik sa setelitskom televizijm, DVD plejer, muzičku liniju i veliku terasu koju koriste samo gosti apartmana.

Nastavi sa čitanjem

Trpezarija

SDC11896Gostima je na raspolaganju čajna kuhinja sa trpezarijom u kojoj mogu i sami spremati hranu ukoliko se odluče za vanpansionsku opciju. U kuhinji se nalazi mini šporet sa dve ringle i pećnicom, sudopera sa toplom i hladnom vodom, frižider i kompletno posudje za svakog gosta. Veliki trpezarijski sto sa klupicama omogućiće vam pun komfor tokom obedovanja , a u slobodno vreme prijatan osećaj tokom igranja karata, domina, šaha...

Nastavi sa čitanjem